top of page

Våra föreställningar

Här nedan hittar du vårt utbud för spelåret 2023/2024.

Önskar ni ett skräddarsytt besök av oss?

Vi skapar också specialanpassade teaterworkshops som passar utmärkt till skapande skola!

Sam...& jag. Barnteater för sförskolan.

Sam...& jag 
Musikteater. 7-11 år.

En dag när Greta tar sönder sin bästa väns uppfinning med flit dyker plötsligt en märklig figur upp! Figuren heter Sam och vägrar försvinna trots att Greta säger att Sam ska gå därifrån.

 

Vem är Sam? Och vad händer egentligen när ens eget samvete får dåligt samvete?

Vem behöver en vän? 
Berättarteater. 3-7 år. 

En dag försvinner plötsligt det fina och skimrande trollguldet som skogstrollet Barke alltid har haft vid sin sida. Det visar sig att Barke har blivit girig och elak. Man måste nämligen vara godhjärtad för att kunna se trollguld…

Vad betyder det att vara godhjärtad? Behöver man verkligen vänner? Och hur löser man sina problem om känslorna tar över?

Vem behöver en vän? Barnteater för förskolan/förskoleklass.
Sagan om den första tomtenissen. Barnteater för förskolan/förskoleklass.

Sagan om den första tomtenissen 
Berättarteater. 3-7 år.

Vinternissen Triss har i uppdrag, precis som alla andra skogsnissar, att skydda världens natur mot faror och onda ting. Men en dag går allt helt fel. Triss blir arg och råkar förstöra naturen! Som straff börjar han sakta att förvandlas till sten. Vilken tur att den snälla häxan Molda kommer för att hjälpa honom. Men det blir inte riktigt som det var tänkt...

 

Hur ska det gå för Triss? Varför säger skogens djur att Molda är elak? Och vad händer egentligen med magin om en häxa inte kan rimma?

bottom of page